22
juli

Hackathon

VU Innovation Hackathon

22 juli 2019, Boelelaan, Amsterdam

Van maandag 22 juli - donderdag 25 juli vindt de innovatieve hackathon plaats. Bij een hackathon denken velen aan het 'aanvallen' en 'verdedigen' van systemen en data om met name op security-gebied de zwakke plekken te ontdekken. Maar hackathons kunnen ook ingezet worden om je unieke, innovatieve en duurzame oplossingen te beproeven om de verdere digitalisering en leefbaarheid op de Campus te verbeteren. Innovatie Maak gebruik van deze unieke kans om met datasets van de VU aan de slag te gaan om met je team innovatie te realiseren bij de VU!

Op maandag 22 juli hebben we de kick off. Er zal een korte introductie zijn, uitleg van de game en de datasets, de kaders en criteria waar de eind presentatie aan moet voldoen. Daarna krijg je / krijgt je team drie dagen om aan de slag te gaan.
Dienst IT levert de casussen en datasets en jij kunt in teamverband de andere teams ‘outshinen’ met innovatieve ideeën over de verdere digitalisering van en leefbaarheid op de campus.

Start Hackathon: maandag 22 juli
Op maandag 22 juli van 16:00 tot 18:00 krijgt je team maximaal drie datasets om gedurende drie dagen mee aan de slag te gaan. Je mag trouwens ook in je eentje meedoen, of je aansluiten bij een team.

Einde Hackathon: donderdag 25 juli
Op donderdag 25 juli om 17:00 presenteer je je bevindingen aan de vakjury. Het team met de beste en meest originele ideeën en presentatie pakt de glorie en wint natuurlijk een prijs.

Deelnemen
Deze hackathon is open voor VU medewerkers en studenten. Ook externe collega's en studenten van andere hogescholen of universiteiten zijn welkom.


Timing is everything!

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.