Geplaatst op 5 november 2019 (Verloopt over 23 dagen)

development

Stimmt is op zoek naar een design stagiaire vanaf februari 2020. Tijdens een stage bij Stimmt krijg jij de ruimte om jouw skills als designer of developer los te laten op veelzijdige praktijkopdrachten.

Begeleider

Hey student, ben je er van overtuigd dat je onderdeel wil worden van het Stimmt team? Let us know! Wie weet kun je binnenkort langs komen voor een kop koffie.

Stimmt bouwt websites, webshops en webapplicaties voor ongeveer 150 klanten. Het bedrijf is in Enschede (hoofdkantoor) en Amsterdam gevestigd. Stimmt is ruim 10 jaar geleden opgericht en is sindsdien 5 keer genomineerd voor de FD Gazellen Awards. Op dit moment werken er 19 werknemers bij Stimmt. Ben je op zoek naar een stage op het gebied van (web)design en wil je vanaf februari werken onze toffe projecten ons team en werken in ons gloednieuwe kantoor in Enschede? Join our squad!

Werken bij Stimmt

Stimmt is een digital agency voor superstrakke techniek en kick-ass design. Structuur, vormgeving en interactie: alles in balans. Dat is de ultieme digitale merkervaring volgens Stimmt.

Meer over Stimmt stimmt.digital
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

 • Locatie

  Enschede

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.