Geplaatst op 4 april 2019 (Verloopt over 261 dagen)
Vervuld

User experience Designer

Vanuit de grachtengordel vanuit Amsterdam verricht Useable, als design agency, werk voor start-ups, mkb-ers en overige freelancers. We faciliteren digitale trajecten voor bedrijven, waarbij we bedrijven op de juiste wijze positioneren.

Begeleider

Bij Useable wordt je naast Product design, gecoacht om datgeen, wat er in jou zit, het best tot zijn recht te laten komen

Een leergierige houding is essentieel als User Experience Designer. Jij, als designer, bent altijd op zoek naar nieuwe design patterns, research methods, en nieuwe tools. De bruisende design markt veranderd constant en is blijvend aan het vernieuwen. De informatie die jij als UX'er tot je neemt, dat is ook hetgeen wat je gaat leven.

Daarbij verwachten we dat je ook kritisch kan kijken naar je eigen handelen en niet genoegen neemt met je eerste ideeën. We werken met verschillende stagiairs en werken voor veelbelovende digital start-ups. Door jou te betrekken in complexe UX trajecten, krijg je een goed beeld van de praktijk, doe je klantenkennis op en leer je samenwerken met freelancers van overige vakgebieden. 

--

Je zit in het derde of vierde jaar van je studie. Je kunt een idee eenvoudig omzetten in een technische wireframe en prototype. Daarbij heb je een goed gevoel voor gebruiksvriendelijkheid. Programma's als Sketch, Photoshop en XD design van Adobe kun je zo mee aan de slag. Naast het feit dat je je constant weet te verplaatsen in de klant, kun je ook eenvoudig de omschakeling maken naar de klant toe. Gevoel voor visual design is een pluspunt.

  Hoe jouw week er bij ons gaat uitzien:
 1. 1

  Maandag

  Weekplanning / Daily stand-up / Meeting day

 2. 2

  Dinsdag

  Daily stand-up / Work / Focus day

 3. 3

  Woensdag

  Daily stand-up / Inspiration day

 4. 4

  Donderdag

  Daily stand-up / Work / Focus day

 5. 5

  Vrijdag

  Daily stand-up / Demo / Deliverable day

Over Useable Design

Useable Design is een design agency gevestigd in de grachtengordel van Amsterdam. Als agency werken we voor een brede klantengroep, van succesvolle marketeers, tot IT-start-ups tot grote bedrijven uit het medium segment. Onze diensten focussen zich op het gehele voortraject om tot een digitaal product te komen. We ontwerpen mobiele apps, corporate websites en kunnen voor elke klantvraag voorzien in een oplossing.

 • Type vacature

  Meeloopstage

 • Vakgebied

  Design

 • Start stageperiode

  februari 2020

 • Vergoeding

  € 250 p/m

 • Contact

  info@useable.design

Werken bij Useable Design

Useable Design creates digital awareness & improves every touchpoint from your client. We don't create digital product that stand out, but that are useable both for the customer and the client.

Meer over Useable Design useable.design
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.